Debuterat som föreläsare

Att få skriva denna rubrik trodde jag inte skulle vara aktuellt för mig.. någonsin. Men i dag gjorde jag min debut som föreläsare och inspiratör inom foto och grafisk design. Och det var riktigt kul med inslag av skräckblandad förtjusning.. som på bilden ungefär.

En av Sveriges största Entreprenadtidningar, Entreprenadaktuellt, samt tidningen Ekoweb vill ha min hjälp att lyfta deras bilder i tidningen. Ett uppdrag som passar mina intressen och kunskaper väldigt bra, men någon rutin som föreläsare har jag absolut inte. Nu gick det bra trots att jag är nybörjare och jag ska erkänna att det stundtals är både nervöst men lockande att få prata och bolla idéer inför publik.

Och det viktigaste. Kunden var nöjd.

Mer om Entreprenadaktuellt.

Mer om Ekoweb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *